World Digital Competitivness - Naščáková, Jana
Zaoberanie sa svetovou digitálnou konkurencieschopnosťou všeobecne, štruktúrou modelu digitálnej konkurencieschopnosti, rebríčkom svetovej digitálnej konkurencieschopnosti a faktormi a podfaktormi hodnotiacimi výkony Slovenska.