Cryptocurrency Market Efficiency: Evidence from Wavelet Analysis - Fidrmuc, Jarko
Denné výnosy USD za kryptomeny - bitcoin, litecoin a ethereum - za obdobie október 2013 až september 2019 na šiestich samostatných burzách využívajúce waveletovú metodológiu. Waveletová tranformácia. Príležitosti časovej arbitráže a efektívnosť trhu.