Effects of Allocation of Foreign Direct Investment in the Slovak Republic - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Vyhodnotenie vplyvov priamych zahraničných investícií na štruktúru slovenskej ekonomiky, najmä zo sektorového hľadiska.