Should They Stay or Should They Go? CEO Appointments and Performance in a Transitional Economy - Byrka-Kita, Katarzyna
Prevádzková výkonnosť spoločností v súvislosti s vymenovaním generálneho riaditeľa spoločnosti (CEO) v rokoch 2001 - 2013 kótovaných na Varšavskej burze cenných papierov. Vzťah CEO a výkonnosti spoločností v prechodnej ekonomike. Systém správy a riadenia polských spoločností a jeho nedostatky.