Ranking of the Insurance Companies Using Multi-criteria Analysis - Coroničová Hurajová, Jana, 1986-
Zameranie na použitie multikriteriálnej analýzy pri hodnotení poisťovacích spoločností pôsobiacich na slovenskom trhu a ich produkty.