New Oportunities for the Slovak republic from the Perspective of the 2030 Agenda for Sustainable Development - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Poukázanie na nové príležitosti, priority a ciele pre Slovenskú republiku na najbližších desať rokov a na nevyhnutnosť podieľať sa na riešení otázky trvalo udržateľného rozvoja. Monitorovanie a plnenie prioritných oblastí a cieľov Agendy pre trvalo udržateľný rozvoj do roku 2030 by malo prispieť k postupnému zbližovaniu Slovenska s vyspelými krajinami, a to nielen v Európe, ale aj globálne.