Service of Documents in the Context of Employment During Employee Quarantine - Žuľová, Jana
Problematika doručovania listín, písomností a tlačív v pracovnoprávnych vzťahoch počas karantény zamestnancov v kontexte pandémie koronavírusu SARS-CoV-2 spôsobujúceho ochorenie COVID-19. Identifikácia listín, ktoré sa doručujú. Analýza správnosti postupu zamestnávateľa v prípade, ak automaticky odovzdáva doručovaciu úlohu poštovej službe. Objasnenie výkladu pojmu „posledná známa adresa“ v kontexte jej zmeny, jej preukázanie na základe dôkazu dočasnej pracovnej neschopnosti vyplývajúcej z karantény uvalenej na zamestnanca. Praktické aspekty doručovania písomností v pracovnom kontexte v čase súčasnej situácie šírenia epidémie koronavírusu. Kritická hĺbková analýza súčasného právneho rámca.