Tvorba opisov pracovných miest v strojárskom podniku - Olexová, Cecília, 1976-
Analýza pracovných miest je kľúčovou činnosťou riadenia ľudských zdrojov v podniku a kvalita jej výstupov, opisu a špecifikácie pracovného miesta ovplyvňuje efektívnosť celej personálnej práce v podniku. Opis vybraných pracovných miest vo výrobnom podniku pôsobiacom v strojárskom odvetví z hľadiska metodiky aktualizácie opisov pracovných miest. Návrh univerzálne použiteľných opisov vybraných pracovných miest v strojárskych podnikoch. Národná sústava povolaní a katalóg pracovných pozícií.