Komparácia ekonomických a prevádzkových ukazovateľov medzinárodných osobných leteckých dopravcov v rámci klasického a nízkonákladového obchodného modelu - Frasch, Alexander, 1992-
Rozdiely sledovaných prevádzkových a ekonomických ukazovateľov u vybraného nízkonákladového a klasického dopravcu a na základe ich výsledkov vyhodnotenie úspešnosti jednotlivých obchodných modelov sledovaných leteckých dopravcov. Charakteristika obchodného modelu nízkonákladového a klasického dopravcu.