Labor Compliance as an Instrument of Labor Relations Control - Kiselyova, Elena
Osobitosti zavedenia systému dodržiavania pracovného práva ako systému opatrení na zabezpečenie dodržiavania pracovnoprávnych predpisov zamestnávateľmi a inými subjektmi v súlade so súčasnou pracovnou legislatívou a ostatnými pracovnými predpismi. Potreba prijatia ukrajinského zákona o dodržiavaní pracovných podmienok, ktorý by poskytoval definíciu dodržiavania pracovných podmienok, uviedol účel zavedenia kontroly dodržiavania právnych predpisov v obchodnej organizácii, hlavné úlohy, zásady fungovania a ďalšie.