Demand and Offer of Education on Slovak Republic - Rudášová, Zuzana
Zisťovanie na základe analyzovaných verejne dostupných údajov z Centra vedecko-technických informácií Slovenskej republiky, či najžiadanejší študijný odbor z hľadiska trhu práce ovplyvňuje počet žiadostí o vyššie vzdelanie pre danú oblasť.