Wykorzystanie metody programowania liniowego Dea do oceny efektywności organizacyjnej szpitali jako podstawowego celu procesu komercajlizacji - Rajfur, Piotr
Základné predpoklady a ciele komercializácie nemocníc v Poľsku. Problémy súvisiace s efektívnosťou nemocníc. Opatrenia a návrhy ovplyvňujúce hodnotenie efektívnosti nemocníc. Predstavenie metódy lineárneho programovania DEA (Data Envelopment Analysis) na hodnotenie efektívnosti nemocníc ako doplnku k ekonomickej a finančnej analýze so zreteľom na sociálne potreby zainteresovaných strán.