Delimitácia intraurbánnej nákupnej zóny na základe mobilných dát: prípadová štúdia Avion Shopping Parku (Bratislava) - Križan, František
Delimitácia nákupnej zóny pre nákupné centrum Avion Shopping Park - intraurbánna nákupna zóna na základe mobilných dát jedného z operátorov poskytujúcich mobilné služby na území Slovenska. Zisťovanie, aké je priestorové rozloženie nákupnej zóny pre skúmané nákupné centrum na území mesta, kde sa nachádza primárna, sekundárna a terciárna nákupná zóna a aký je typický návštevník z týchto nákupných zón.