Zhodnotenie prínosov a rizík zavádzania inovácií do spoločnosti - Štofová, Lenka, 1989-
Teoretické aspekty, klasifikácia a efekty ekoinovácií. Analýzy súčasného stavu a možné riešenia, smerujúce k minimalizácii potenciálnych rizík neúspechu zavádzania ekoinovačných riešení vo vybranom podniku pri zavádzaní nového výrobku na trh. Bariéry inovačného procesu. Riešená problematika je vypracovaná na vybraných produktoch - na jednorazových pohároch a slamkách, ktoré sú ekologickejšími variantami a ktoré vo svojej prevádzke ponúka podnik Barista s.r.o. Zhodnotenie kľúčových ukazovateľov pred a po zavedení ekoinovácie a následné odporúčania.