Development of Public Debt in the Slovak Republic and the Risks of Its Deepening - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Zhodnotenie vývoja verejného dlhu na Slovensku a upriamenie pozornosti na riziká spojené s jeho prehlbovaním. Slovensko dosiahlo relatívne vysoké úrovne ekonomického rastu.