Regional View on Housing of the Marginalized Roma Population in the Slovak Republic - Sika, Peter, 1975-
Zameranie na skúmanie bytových podmienok rómskej komunity v jednotlivých regiónoch Slovenskej republiky a programy zamerané na zlepšenie bytovej situácie slovenských rómov.