Postavenie distribúcie v logistike - Richnák, Patrik, 1988-
Cieľom príspevku bolo na základe bibliograficko-informačného aparátu preskúmať postavenie distribúcie v logistike z dôvodu, že distribučná logistika sa neustále mení a rastie na dôležitosti. Definovanie distribúcie, distribučných systémov a distribučnej logistiky.