Čakajú nás najmenej dva úspešné roky rozhovor s guvernérom NBS Jozefom Makúchom - Grznárová, Iveta
Rozhovor s guvernérom Národnej banky SR, Jozefom Makúchom ohľadom jeho pracovnej pozície. Pohľad na finančnú minulosť a súčasnosť Slovenska.