<The> Influence of Firm-specific Factors on Firms' Performance - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Zhodnotenie vplyvu špecifických faktorov na výkonnosť firiem pôsobiacich v metalurgickom priemysle na Slovensku. Použitie regresných modelov. Návrhy pre manažérov, ako je možné efektívnym manažmentom zvyšovať výkonnosť.