Labour Market Transitions and Their Determinants in Slovakia: Path From Crisis to Recovery - Gerbery, Daniel
Tranzície medzi statusmi ekonomickej aktivity počas finančnej a ekonomickej krízy a po jej ukončení na Slovensku. Zmeny v prechodoch medzi zamestnanosťou, nezamestnanosťou a neaktivitou v uvedenom období. Faktory a ich meniaca sa úloha. Zmeny statusovej mobility a modely prechodov na trhu práce.