Moderná inventúra vám uľahčí život - Petrášová, Michaela
Kvalitná inventúra ako nástroj zefektívnenia a zrýchlenia vnútropodnikových procesov. Moderné trendy (napr. RFID kód) a ich výhody. Ako rozpoznať profesionálov. Odporúčania, ako sa vyvarovať chýb.