Čo hovoria digitálne stopy
Zmena dynamiky na trhu práce. Vyhľadávanie talentov na sociálnych sieťach. Kontrola všetkých dostupných informácií o vhodnom kandidátovi na internete. Využívanie sociálnej siete LinkedIn ako rozhodujúci faktor o prijatí do zamestnania.