Anniversary of Actuarial Education at UE in Bratislava and Its Place in the Development of Actuarial Life in Slovakia - Bilíková, Mária, 1951-
Vývoj výučby akturáskej vedy na Slovensku a na Ekonomickej univerzite v Bratislave za posledných 25 rokov. Rozvoj akturástva, príprava pedagógov na jeho výučbu. Významné zmeny a míľniky v obsahu akutárskeho vzdelávania, prehľad akreditácie študijného programu Aktuárstvo.