Čo bude rozhodovať o nájme
Svet kancelárskych nehnuteľností prechádza veľkými zmenami. Počas pandémie prešla prevažná väčšina nájomcov kancelárskych nehnuteľností v strednej a východnej Európe na systém práce na diaľku. Jej následkom sa znížil počet osobných stretnutí a obhliadok nehnuteľností.