Šikanovanie - pracovné podmienky a právna zodpovednosť organizácie - Biskupič, Martin
Definícia šikany a cieľové skupiny. Úloha školy a školského zariadenia. Vhodné pracovné podmienky, kultúra a riešenie konfliktov. Právna zodpovednosť organizácie a zamestnanca, možnosť obrany pedagogických zamestnancov.