Pobočky sú stále dôležité
Koronavírus posilnil trend digitálneho bankovníctva, po skončení obmedzení sa však bankoví klienti vracajú na pobočky po odborné rady. Vzrastá aj počet aktivácií mobilného Smart Bankingu.