Efficiency Resulting from Implementation of Management Systems in Organizations - Karkalíková, Marta
Efektívnosť vyplývajúca z implementácie systémov riadenia v slovenských organizáciách je pri prieniku na trh veľmi dôležitá a spravidla prináša aj dlhodobé zlepšenia v rôznych oblastiach organizácie. Dotazníkový prieskum v organizáciách pôsobiacich na Slovensku s minimálne jedným implementovaným systémom riadenia, kde cieľom bolo zistiť či je implementácia pre organizácie efektívna a zároveň ktoré ukazovatele či faktory ovplyvňujú efektívnosť organizácie.