Možnosti umorovania daňových strát - Šulaj, Igor
Cieľom článku je poskytnúť čitateľovi prehľad umorovania daňových strát pri daňovníkovi právnickej osobe spoločnosti s r.o., ktorý pokračuje legitímnym spôsobom v podnikateľských aktivitách. Článok nerieši problematiku umorovania daňových strát pri likvidácii obchodných spoločností, vstupu do konkurzu, reštrukturalizácie alebo daňovníkov ktorí majú hospodársky rok.