K zákonu z 9.7.2020 so zameraním na zmeny a doplnenia v zákone o dani z príjmov - Jarinkovičová, Valéria
Cieľom návrhu zákona je všestranná podpora podnikateľského sektora pomocou opatrení napomáhajúcich oživeniu ekonomiky v čase nasledujúcom po útlme spôsobenom pandémiou choroby COVID-19. Návrh zákona obsahuje opatrenia administratívnej povahy a odstránenie byrokratických obmedzení malých a stredných podnikateľov a živnostníkov.