Click to Pay aneb zaplatíme brzy už jen na jedno kliknutí? - Sobková, Martina
Predstavenie noviniek spoločnosti Mastercard. Riešenie Click to Pay pre bezpečné a rýchle nákupy v elektronickom obchode. Čo je cieľom služby. Opis novinky platobnej karty TrueName.