Fintech firmy pomáhají digitalizovat státní správu - Staszkiewicz, Lucia
Zdôraznenie spolupráce technologických firiem s verejnou správou. Využitie know-how z domácich a zahraničných finančných inovácií ako príležitosť pre digitalizáciu českého štátu. Predstavenie česko-izraelskej fintechovej platformy. Iné príklady z praxe.