Výsledky měření finanční gramotnosti dospělých 2020 z pohledu Ministerstva financí - Urbanec, Jan
Finančná gramotnosť ako veľmi dôležitá súčasť vzdelávania občanov pre dobre fungujúcu spoločnosť. Dôvody, prečo je finančné vzdelávanie a jeho meranie dôležité. Hlavné zistenia prieskumu. Predstavenie vývoja a noviniek v danej oblasti.