Jak vytvářet IT systémy v bankách a pojišťovnách - Houdek, Tomáš
Rozhovor so zástupcom spoločnosti Unicorn, Miroslavom Haškom ohľadom digitálnych riešení vo finančnom sektore. Výzvy a úskalia týkajúce sa zavedenia riešení do IT systémov.