Liquidity Risk Management of Insurance Companies - Krátka, Zuzana, 1968-
Charakterizácia rizika likvidity poisťovní (riziko trhovej likvidity, riziko financovania a afiliačné riziko) v kontexte smernice EÚ Solventnosť II. Vymedzenie rizika likvidity na slovenskom poistnom trhu. Riadenie rizika likvidity jednotlivých komerčných poisťovní prítomných na slovenskom poistnom trhu so sídlom na Slovensku.