Atribution of Profit Sharing in Life Insurance - Krčová, Ingrid, 1969-
Charakterizácia podielov na zisku životnej poisťovne. Deskripcia metódy ich pripisovania podľa Grosena a Jørgensena, opis jednotlivých funkčných premenných prítomných v tomto modeli. Zovšeobecnenie modelu výpočtu podľa tejto metódy.