Rezervy a opravné položky v ZDP - Jakubovie, Sidónia
Rezervy a opravné položky, ktorých tvorba sa považuje za daňové výdavky v zmysle zákona č.595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov (ZDP), sú vymedzené v §20 tohto zákona. Článok popisuje nájdôležitejšie zmeny vykonané v ustanoveniach §20 ZDP, ktoré upravujú tvorbu rezerv a opravných položiek.