Measurement of Productivity in Small-series Production and Application of Lean Production Elements - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Prvky štíhlej výroby a riešenie produktivity v malosériovej výrobe vo vybranej spoločnosti. Optimalizácia jednotlivých výrobných zariadení. Zmeny vo výrobných procesoch a skrátenie času výroby v malosériovej výrobnej spoločnosti s predpokladom rozvoja a konsolidácie spoločnosti na trhu. Meranie produktivity výroby a meranie nepretržitého výrobného času.