Changing of the Maintenance System in the Production Plant with the Application of Predictive Maintenance - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Správne nastavenie procesov a systému údržby nielen zefektívňuje procesy, ale aj skracuje neočakávané prestoje, ktoré by mohli narušiť produktivitu podniku. Prediktívna údržba ako nevyhnutnosť. Analýza súčasnej situácie údržby vo vybranom výrobnom závode a návrh na zlepšenie stavu údržby zavedením prediktívnej údržby. Spotreba náhradných dielov a poruchovosti za rok.