Production Line Automation Project Based of FMEA Method - Malega, Peter
Analyzovanie výrobných procesov na výrobnej linke LITROBA, pričom sa skúmali a sledovali možné zlepšenia na vybraných staniciach. Zaoberanie sa metódou FMEA (Failure Mode and Effects Analysis). Návrh využitia robota na vybranej výrobnej linke a ekonomické prínosy tohto návrhu.