Solving the Spatial Relationships in Manufacturing Systems - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Štrukturálne zmeny vo výrobných systémoch spoločnosti je potrebné rýchlo prispôsobovať meniacim sa požiadavkám a reagovať na ne v reálnom čase. Nové návrhy vysoko integrovaných výrobných systémov a ich klastrov zabezpečia komunikáciu medzi ľuďmi a výrobnými prostriedkami. Usporiadanie výrobných systémov. Vybrané metodické aspekty projektovania výrobných liniek a návrhu štruktúr robotického systému.