Evaluation of Eco-Inovations in Slovakia - Belanová, Katarína, 1978-
Zhodnotenie ekologických inovácií na Slovensku a otestovanie vzájomnej závislosti úrovne patentovania environmentálnych technológií od výdavkov štátneho rozpočtu alebo rozpočtových prostriedkov na výskum a vývoj (GBOARD) v oblasti životného prostredia a energie.