Nástroje na zlepšenie štatistickej inferencie - analýza p-kriviek a ekvivalenčné testovanie - Fico, Milan
Techniky umožňujúce znížiť reprodukciu chybných štúdií a zlepšiť závery štatistickej inferencie. Technika analýzy p-kriviek a ekvivalenčné testovanie. Publikovanie. Publikačné skreslenie a transparentný postup. Šuflíkový efekt, HARKing a P-hacking.