COVID-19 a renesancia domáckej práce - Barancová, Helena
Digitalizácia výrobných procesov, ako aj koronakríza priniesla mnoho nových pohľadov na vytvorenie širšieho právneho konceptu domáckej práce a telepráce. Dané pojmy podľa právneho stavu de lege lata. Spoločné odchýlky. Povinnosti zamestnávateľa. Pandémia koronavíru a rozšírenie práce z domu.