Transferové oceňovanie finančných transakcií - Kočiš, Michal
Vývoj slovenského práva transferového oceňovania popisovaný v súvislosti so zmenami vo vnútroštátnej právnej úprave obsiahnutej v zákone č.595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znp. nabáda daňové subjekty k dôkladnému poznaniu ich povinností, ktoré majú byť materializované vo vypracovaní spoľahlivej a úplnej dokumentácie o transferovom oceňovaní a v stanovení základu dane v súlade s princípom nezávislého vzťahu.