Aplikácia funkčnej analýzy nákladov v riadení ľudských zdrojov - Šefčíková, Denisa
Analýzy metódy FSA ako po teoretickej stránke tak aj po praktickej. Praktickou ukážkou je v článku implementácia analýzy funkčných nákladov v personálnom manažmente na príklade stredne veľkého podniku za obdobie rokov 2016, 2017, 2018.