Efficiency of Sugar Beet Production as an Important Agricultural Product in Slovakia - Dudáš-Pajerská, Erika, 1988-
Príspevok sa zaoberá vybraným poľnohospodárskym výrobkom rastlinného charakteru – cukrovou repou. Konkrétne analyzuje nákladovosť poľnohospodárskych podnikov pri pestovaní cukrovej repy. Na základe toho definuje výrobné oblasti, pre ktoré je pestovanie tohto významného poľnohospodárskeho produktu efektívne.