Geografické rozhledy časopis pro další vzdělávání v geografii
Oblasť udržateľnosti života na Zemi, sociálnych problémov, globalizácie, európskej integrácie, vývoja a rozvoja regiónov a územných spoločenstiev. V pedagogike je zameraný na vývoj a inovácie v didaktike geografie.