Sklad je živý organismus - Hubička, Filip
Tomáš Jeřábek stál na začiatku českej on-line rychloobrátky. Na pozícii obchodného riaditeľa pomáhal spustiť on-line aktivity veľkých globálnych FMCG značiek. V roku 2018 prevzal vedenie e-shopu Košík.cz, v rámci ktorého spustil celý rad pionierských projektov napr. predaj bezobalových potravín. Hovorí, že kontinuálne upravovanie procesov a layoutu skladu je nutným predpokladom. Sklad musíme prestavovať, rozširovať chladiarenské priestory, meniť spôsob nakladania, meniť sektory a to všetko aj preto, aby sme boli rychlejší.