Postavenie podmienkových viet v anglickom jazyku a ich správne používanie vo vyučovacom procese - Strelinger, Ján, 1964-
Základné typy podmienkových viet a súvetí použitých v anglických učebniciach a vo vyučovacom procese. Techniky uplatnené vo vzťahu k špecifickej didaktickej situácii. Význam podmienkových viet v diškurze a komunikácii. Rétorické a nepriame podmienkové vety.