Jak principy Toyoty dobyly svět - Blechová, Eva
Automobilka Toyota sa už od svojho začiatku usilovala o zlepšenie všetkých procesov. Podarilo sa jej tak presadiť nielen medzi lídrov svetového automobilového trhu, ale stala sa tiež ikonou na poli riadenia logistických procesov a výroby. Legendu stvoril Kiičiró Toyoda, ktorý bol pred dvoma rokmi v Detroide, po smrti, uvedený do Automobilovej siene slávy.